Narudžba

Knjiga POST – program trajnog ozdravljenja od pretilosti

NAPOMENA:

  1. cijena narudžbe za plaćanje učinjeno po ponudi putem bankovnog prijenosa iznosi 260,00 kn (poštarina uključena u cijenu)
  2. cijena narudžbe za plaćanje učinjeno pouzećem iznosu 260,00 kn + troškovi poštarine

Narudžbu možete učiniti i putem telefona pozivom na broj +385 91 514 37 60

Opis

Veličina A4 (210 x 297 mm), 349 stranica u boji, preko 800 referenci znanstvenih članaka

Autori: Dražen Gorjanski, dr. med., spec. obiteljske medicine; doc. prim. dr. sc. Mario Ćurković, dr. med., spec obiteljske medicine

Predgovor: Mladen Golubić, MD, PhD, spec. internist, subspecijalist medicine životnog stila, prof. obiteljske i socijalne medicine na Univerzitetu Cincinnati (USA)

iz predgovora

Knjiga je priručnik temeljen na čvrstim dokazima medicinske struke, ali jednako tako i zdravorazumski vodič za ljude željne živjeti dobro u tjelesnom, mentalnom i duhovnim smislu. Iako je temeljna namjena knjige pomoći nam smršavjeti i održati zdravu težinu, dr. Ćurković i dr. Gorjanski lijepo nam pokazuju kako se izuzetno sofisticirana visokotehnološka znanstvena otkrića mogu uspješno i na jednostavan način primijeniti u svakodnevnom životu suzbijajući pretilost, jednu od najraširenijih nezaraznih bolesti 21. stoljeća. Koristeći odmor kao lijek, hranu kao lijek, pokret kao lijek, opuštanje kao lijek i spavanje kao lijek, sve odreda pristupe koji su ključni u mnogim iscjeljujućim sustavima, Mario i Dražen ukazuju kako je vođenje brige o sebi najbolji način za ozdravljenje. I nije tu riječ samo o ozdravljenju od pretilosti, nego i od drugih, s debljinom povezanih bolesti koje ugrožavaju živote žena i muškaraca širom Planeta, osobito srčanih bolesti, moždanog udara, raka, dijabetesa i demencije.

sva prava pridržana POST Program osječkog smanjivanja težine

POST - Program osječkog smanjivanja težine